Telefoon: 0314 – 631300 Email: info@schefferhallebv.nlDakkapel

U wilt uw woning verfraaien met een dakkapel, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u ook extra ruimte voor een studeerkamer, hobbyruimte, kinderkamer of logeerplek, met een dakkapel creëert u ongekend veel extra ruimte en licht.

Wij kunnen uw dakkapel vervaardigen naar uw specifieke wensen. De dakkapel wordt op elke gewenste maat gemaakt en geleverd in hout en/of kunststof. Wij maken naast dakkapellen met een plat dak, tevens dakkapellen met een schuin pannendak of nokverhoging.

De dakkapel wordt door ons persoonlijk bij u ingemeten en daarna in onze timmerwerkplaats exact op maat gemaakt. Wij beschikken over een eigen, uitstekend uitgeruste machinale timmerwerkplaats. Het dakkapel wordt in 1 dag geplaatst, glas en waterdicht afgewerkt.

Iedere gemeente hanteert eigen richtlijnen voor de bouw van een dakkapel. Mocht het nodig zijn voor het bouwen van uw dakkapel een bouwvergunning aan te vragen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Op de site van het ministerie van VROM kunt u een overzicht van de criteria vinden voor het vergunningsvrij bouwen van een dakkapel.

Velux Dakramen

Wilt u op een minder ingrijpende manier meer daglicht in uw kamer, dan adviseren wij u een Velux dakraam aan. Met een dakraam brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning. Daglicht en ventilatie zijn belangrijk voor het wooncomfort in uw woning.
Natuurlijk kunt u ook uw oude dakraam door ons laten vervangen.

Interesse in een dakkapel of dakraam, neem gerust contact met ons op. Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte.