Telefoon: 0314 – 631300 Email: info@schefferhallebv.nl
Klik hier voor een fotogalerij
Foto Galerij


Stallenbouw

Wij bouwen voor u een stal volgens onze traditionele degelijkheid en met de moderne technieken van het heden. Bij ons kunt u terecht voor het bouwen van een rundvee-, varkens- of pluimveestal. Ook kunnen wij uw bestaande stal renoveren en moderniseren naar de milieu- en dierwelzijn eisen van deze tijd.

De moderne stallenbouw moet in toenemende mate voorzien zijn van diervriendelijke voorzieningen en maatregelen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Wij houden deze regels voor u scherp in de gaten. De stal kan door ons gebouwd worden op de traditionele manier, gemetseld of op de hedendaagse manier d.m.v. holle wanden en betonwanden met steen motief.

Uw wens is onze leidraad. Een mooie stal moet goed zijn voor de dieren en prettig zijn om in te werken. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies. Een prijsindicatie is snel gemaakt.

Robot Melken

De uitdaging van duurzame melkveehouderij.
De koe moet een fijn, gezond en lang leven leiden en tegelijkertijd langer melk produceren. De melkrobotsystemen zijn ontwikkeld om de gezondheid en het welzijn van de dieren te verhogen. Wij zijn voor u de geschikte partner om uw huidige stal aan te passen naar deze nieuwe methode van melken.