Aannemersbedrijf

Scheffer Halle B.V.
Ons bedrijf

Aannemersbedrijf Scheffer Halle B.V. is een traditioneel familiebedrijf opgericht op 1 oktober 1950 door de opa van de huidige directeur. Wim Scheffer heeft de werkzaamheden in de begin jaren uitgevoerd met twee medewerkers. In de jaren zestig groeide het bedrijf geleidelijk toe naar meer medewerkers. Het werk bestond in die tijd vooral uit het bouwen van bedrijfsgebouwen in de landbouw en veeteelt.

In 1980 werd het bedrijf een besloten vennootschap en is de oudste zoon Jan Scheffer mede directeur geworden. De huidige directeur Nico Scheffer was in die tijd al werkzaam in het bedrijf en volgde de studie voor het aannemersdiploma. Sinds 1 januari 2007 is Nico Scheffer de directeur van het dynamische familie-bedrijf. Onze huidige werkzaamheden vinden plaats in zowel de agrarische sector als bij de particuliere opdrachtgevers en natuurlijk bij onze vaste klantenkring.

In al die jaren hebben wij ons gemanifesteerd als een betrouwbaar Aannemersbedrijf, waar kwaliteit en netheid hoog in het vaandel staan. Wat uw opdracht ook is, wij gaan met ons team voor u aan de slag. Onze vakmensen zijn vakbekwaam, allround en betrokken. Ons bedrijf is lid van Bouwgarant, Bouwend Nederland en VCA gecertificeerd. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. Leerjongens worden opgeleid tot vakbekwaam personeel.

Met ruim 60 jaar aan ervaring zijn wij een goede partner voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden van klein tot groot.


Aannemersbedrijf Scheffer Halle B.V. is aangesloten bij:

Aannemersbedrijf Scheffer Halle B.V. is aangesloten bij

info@schefferhallebv.nl
tel. 0314 - 631300 / fax. 0314 - 631141
Halle-Heideweg 11 7025 CG Halle
BTW nr.: NL804498441.B01