Telefoon: 0314 – 631300 Email: info@schefferhallebv.nl

Aannemersbedrijf Scheffer Halle B.V. is aangesloten bij:


Bouwend Nederland; Natuurlijk is Aannemersbedrijf Scheffer Halle B.V. lid.
Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infra (-structuur) bedrijven, en de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De organisatie zet zich in voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkennning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.


Bouwgarant:
Bouwgarant is het grootste keurmerk in de bouw. Circa 1800 bouwbedrijven, waaronder Aannemersbedrijf Scheffer Halle B.V., voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden zij periodiek getoetst. Bovendien kunt u als u werkt met een BouwGarant-aannemer, de VerBOUWgarantie afsluiten.


VCA:
Aannemersbedrijf Scheffer Halle B.V.is VCA gecertificeerd.
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.


Bouw Mensen:
Bouw Mensen is het adres voor vakopleidingen van bouwpersoneel. Aannemersbedrijf Scheffer Halle B.V. is lid van Bouw Mensen te Doetinchem en heeft regelmatig plaats voor leerlingen van deze opleiding.


Bedroepsonderwijs Bedrijfsleven:
Sinds augustus 2015 werken Beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen in de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Doel is om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Aannemersbedrijf Scheffer Halle B.V.is een erkend leerbedrijf waarbij jongeren, die een MBO-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk leren. Zo zorgen de bedrijven er zelf voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.