Telefoon: 0314 – 631300 Email: info@schefferhallebv.nl
Klik hier voor een fotogalerij
Foto Galerij


Nieuwbouw woningen en bedrijfspanden

Bij het bouwen van een woning komt veel kijken. Wanneer u als particulier een woning laat bouwen, wilt u natuurlijk dat dit goed verloopt en dat uw droom werkelijkheid wordt. U wilt natuurlijk zekerheid dat uw ideeën perfect gerealiseerd worden. U hebt de mogelijkheid om zelf met een, door een architect getekend, ontwerp te komen. Ook kunnen wij uw droomhuis in overleg met u ontwerpen en uitwerken.

Wij kunnen voor u het ontwerp, de welstandsgoedkeuring, de bouwtekeningen, de constructieberekeningen en tekeningen, het bestek en de bouwvergunningsaanvraag voor u verzorgen. Wij bieden u het bouwplan aan met een duidelijke gespecificeerde begroting, geheel vrijblijvend.

Tijdens het hele bouwproces houden wij uw wensen in de gaten. U hebt altijd de mogelijkheid om eventuele aanpassingen kenbaar te maken. Wij zijn een bedrijf met korte communicatielijnen, dat werkt efficiënt en duidelijk.

Wij gaan met een gedreven vakteam voor u aan de slag. Door het toepassen van moderne technieken en werkmethoden en de keuze voor hoogwaardige materialen, vertalen wij ieder werk naar een mooi en degelijk eindresultaat. Wij doen er alles aan om de woning exact aan uw wensen te laten voldoen.

Ook voor de bouw van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het goede adres. Wij voeren deze in opdracht maar ook in eigen beheer uit. Een optimale prijs- kwaliteitsverhouding staat hierbij steeds voorop.