Telefoon: 0314 – 631300 Email: info@schefferhallebv.nl
Klik hier voor een fotogalerij
Foto Galerij


Verbouwing, onderhoud en renovatie

Voldoet uw huidige woning niet meer aan uw wensen? Voor het afstemmen van uw woning aan uw nieuwe wensen zijn wij de ideale partij. Wij zijn bij uitstek thuis in het verbouwen of uitbreiden van uw woning, boerderij, stal of bedrijfspand.

Wij realiseren ons dat een verbouwing een ingrijpende aangelegenheid is. Omdat er gebouwd wordt in een omgeving waar u al woont, werkt ons vakteam volgens een strakke planning en wordt gezorgd voor een schone manier van bouwen. Zo wordt de overlast in de bouwomgeving, die vooral ook woonomgeving is, tot een absoluut minimum beperkt.

Ons vakteam kan voor u alle werkzaamheden uitvoeren zoals timmer-, metsel- en stucwerk. De afwerking gaat net zover als u zelf wilt. Elektra- en schilderwerk maken deel uit van onze dienstverlening, maar kunnen ook in eigen beheer worden uitgevoerd. Wanneer wij het gehele verbouwproces voor u mogen verzorgen, kunnen de werkzaamheden aaneengesloten worden aangepakt en dat heeft weer een positieve uitwerking op de verbouwtijd.

Goed onderhoud betekent het behoud van uw woning, boerderij, stal of bedrijfspand. Tijdig en deskundig onderhoud voorkomt verval en ernstige problemen. Ook onverwachte schade door bijvoorbeeld storm, inbraak of brand kan door ons snel en vakkundig hersteld worden. U kunt ons om advies vragen en wij bekijken welke werkzaamheden nodig zijn.

Voorbeelden van verbouw, onderhouds- en renovatiewerken die wij uitvoeren zijn:

Nieuwe keuken, badkamer, toilet Nieuw plafond, wand, vloer
Herindelen van diverse ruimtes Isoleren daken, gevels
Vernieuwen daken en dakgoten repareren Vervangen kozijnen van hout, kunstof of aluminium


Maak gerust een afspraak om uw plannen en wensen aan ons voor te leggen. Wij kijken wat bouwkundig mogelijk is en sturen u een concurrerende prijsopgave.